SupportButton
header

Organisatie - Termen

Aangemaakt op 28/06/2011 17:13

In de context van HSExpert wordt Organisatie gebruikt als verzamelnaam wat nodig is om de applicatie HSExpert succesvol te laten draaien. Doordat je de software kunt gebruiken op basis van locaties en/of van Activiteiten.

Locaties:

Locaties zijn alle plaatsen die u wilt gebruiken voor voor de software. U kunt dan denken aan regio, gebouwen of bouwdelen. Hierbij kunt u verschillende eigenschappen aangeven zoals omschrijving, code, type en soort.

Etages:

In gebouwen (aangemaakt als locatie) kunt u gebruik maken van Etages. Een etage kan worden omschreven met code, omschrijving en verdieping.

Ruimtes:

Etages kunt u weer onderverdelen onder Ruimtes. Door code en omschrijving kunt u de ruimte herkennen in HSExpert. 

Personen:

De personen zijn alle actoren die nodig zijn voor HSExpert. Zoals uitvoerder, verantwoordelijke en managers. Ook kun je persoon opnemen als Contact. Alle derden die met de applicatie te maken hebben worden opgegeven als Relatie.

Relaties:

Een relatie zijn de personen of bedrijven die nodig zijn voor service of als leverancier van bepaalde producten. Hier kun je aangeven wat contact gegevens zijn en wat voor type de relatie is.

Functies:

Functies wordt voornamelijk gebruikt bij Arbo. Hier worden de functies aangegeven van de Personen. Door personen deze functie te geven worden bepaalde activiteiten voor hen zichtbaar.

Afdelingen:

Afdelingen zijn de daadwerkelijke afdelingen in de organisatie. Zoals Inkoop of Veiligheid. Hier vallen dan opgegeven personen onder. 

Content Management System | Xpert in Control Website | ATNed

Xpert in Control | Heliumstraat 15 | 7463 PL RIJSSEN | t. +31 548 63 15 25 | e. support@xic.nl