Middelen

Aangemaakt op 16/12/2011 16:22

1.      Middelendossier

Met het Middelen Dossier plant u activiteiten die voortkomen uit uw middelen beheer om daarna de uitvoering te bewaken en waar nodig bij te sturen.

In het Middelen Dossier worden alle relevante middelen vastgelegd waarna de acties worden toegekend aan de juiste functionarissen. Hierna bewaakt het Middelen Dossier voor u of de juiste acties op het juiste moment worden uitgevoerd. Als dit niet zo is, ontvangt u hiervan bericht. Zo beheerst u de complete Plan, Do, Check, Act cyclus en beheert u uw middelen proactief.

Middelen Dossier omvat de volgende vaste onderdelen die moeten worden ingevoerd om gebruik te kunnen maken van de applicatie. Deze informatie wordt alleen binnen het Middelen Dossier gebruikt. Middelen Dossier is opgebouwd uit de onderdelen;

• Inventarisatie
  • Logboek
  • Rapportage

Per onderdeel wordt er een korte beschrijving gegeven van de werking en de benodigde configuratie van de schermen.

Voorbeeld weergave tabbladen Middelen dossier

2.      Inventarisatie

Bij Middelen inventarisatie worden alle te beheren middelen toegevoegd

2.1       Overzicht

Het overzicht geeft een hiërarchische onderverdeling van de middelen per locatie. Na het selecteren van een locatie worden de bijbehorende middelen getoond.

2.2       Lijst met middelen

De lijst met vergunningen toont de middelen voor de geselecteerde locatie.

2.3       Details / middel toevoegen

Bij een middel zijn verschillende kenmerken vast te leggen. Locatie informatie is verplicht.

2.4       Importeren

De middelen invenarisaties kunnen via excel geimporteerd worden in het middelen dossier. Het excel document dient wel aan bepaalde voorwaarden te voldoen.

2.5       Activiteiten

Per middel kunnen één of meerdere activiteiten aangemaakt worden. Deze kunnen eenmalig of repeterend  van aard zijn. Door standaard activiteit doorboeken te klikken kan er gebruik gemaakt worden van voor gedefinieerde activiteiten. Hierdoor is het eenvoudiger een activiteit aan te maken. Ook kunnen nieuwe activiteiten aangemaakt worden zonder de standaard activiteit te gebruiken via de toevoegen button.

Activiteit type dient te worden gedefinieerd. Dit type bepaalt wat de eventuele registratie velden zijn voor deze activiteit. Activiteit types kunnen worden aangemaakt in de activiteit module.

3.      Logboek

Het logboek toont de openstaande activiteiten. Tevens kunnen er activiteiten worden gereed gemeld, geaccordeerd of nieuw aangemaakt.

4.      Rapportage

In rapportage kunnen overzichten worden gegenereerd van middelen per locatie. Tevens is het mogelijk om deze ljisten van middelen te exporteren naar Excel formaat.