Instellingen - Toegang

Aangemaakt op 13/07/2011 14:04

Toegang

De toegang tot de applicatie is beveiligd. Gebruikers van de applicatie kunnen toegang verkrijgen tot de applicatie doordat de administrator een account voor de gebruiker aanmaakt en rechten toekent. De rechten kunnen per gebruiker ingesteld worden. Door middel van de rechten kan worden bepaald wie wat mag zien en wie wat mag wijzigen.

Inloggen

Om toegang te verkrijgen tot HSExpert dient u de volgende URL in te voeren in uw webbrowser.

https://«uwbedrijfsnaam».at-ned.nl

Nadat de website geladen is zal een inlogscherm worden getoond.

Image

Hier dient u uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren om toegang te verkrijgen tot het systeem. De gebruikersnaam is uw emailadres, het wachtwoord zoals u heeft ontvangen van uw administrator.

Indien u een andere webbrowser gebruikt dan Internet Explorer 7, 8 of 9 zal de applicatie hier een melding van maken op het inlog scherm.

HSExpert is getest voor Internet Explorer versie 7 tot en met 9. Andere versies of browsers zijn toegestaan, maar kunnen onverwacht reageren.

Uitloggen

De gebruiker kan actief uitloggen via de “uitloggen” knop rechts bovenin. Daarnaast vindt het uitloggen automatisch plaats als de applicatie gedurende 30 minuten niet gebruikt is. Hierna wordt automatisch het inlogscherm getoond.

Het sluiten van het tabblad sluit de sessie niet direct af, het sluiten van de webbrowser wel.