Instellingen - Persoonlijke instellingen

Aangemaakt op 13/07/2011 14:09

Persoonlijke instellingen

Persoonlijke instellingen bevat gegevens van de persoon binnen het systeem. In persoonlijke instellingen zijn de persoonlijke gegevens van de gebruiker in te zien.

Wachtwoord wijzigen

In persoonlijke instellingen is het wachtwoord van de gebruiker te wijzigen.
Zie wachtwoord

Start pagina

De start pagina (default landing page) is de plek waar de applicatie je naar toe verwijst als je inlogt. De start pagina is in te stellen door in de keuzelijst de gewenste plek te kiezen.