Organisatie - Afdelingen

Aangemaakt op 28/06/2011 17:29

Afdelingen kunnen worden ingegeven in het afdelingen onderdeel. Nadat een afdeling is aangemaakt kunnen er personen aan worden toegekend. Het is mogelijk om een afdeling binnen een afdeling aan te maken.

Aanmaken van een Afdeling

• Ga naar ”Organisatie” menu item “Afdelingen”;
  • Klik op “Afdeling toevoegen; (een scherm wordt geopend)
  • Geef in “Is onderdeel van” aan of deze afdeling een sub afdeling is van een andere afdeling of laat het leeg als dat niet het geval is;
  • Voer de afdelingsgegevens in;
  • Klik op Opslaan.

Aan een afdeling kunnen een of meerdere personen worden gekoppeld.

Koppelen van één of meerdere personen aan een afdeling

• Ga naar ”Organisatie” menu item “Afdelingen”;
  • Klik op “Persoon koppelen; (een scherm wordt geopend)
  • Selecteer de gewenste personen(en) in de optionele personenlijst en verplaats deze naar de kolom “geselecteerde personen”;
  • Klik op Opslaan.