Organisatie - Functies

Aangemaakt op 13/07/2011 15:42

Functies

In het module onderdeel functies worden de functies van het bedrijf vastgelegd. Binnen enquêtes worden de functienamen gebruikt. Daar wordt een of meerdere functies geselecteerd die deelnemen aan de enquête. Dus de enquête wordt verstuurd op basis van een functie die een persoon heeft.

Aanmaken van een functie

• Ga naar ”Organisatie” menu item “Functies”;
  • Klik op “Functie toevoegen; (een scherm wordt geopend)
  • Voer de functiegegevens in.
  • Klik op Opslaan.

Aan een functie kunnen een of meerdere personen worden gekoppeld. Functies kunnen aan personen worden gekoppeld vanuit functies (details mode) en vanuit de personen. Om te kunnen koppelen vanuit functies dient er eerst een persoon aangemaakt te worden. Tevens kan er vanuit functie personen worden gekoppeld. Hiervoor dient in de beschikbare personenlijst de personen geselecteerd te worden en dan verplaatst naar de geselecteerde personen.

Koppelen van een functie aan een persoon

• Ga naar ”Organisatie” menu item “Functies”;
  • Klik op “Functie details;
  • Klik op “gekoppelde persoon” button (een scherm wordt geopend)
  • Selecteer de personen voor deze functie uit de linker lijst (beschikbare personen) en selecteer dan de verplaats button (>) waardoor de geselecteerde personen worden opgenomen in de rechter lijst (geselecteerde personen).
  • Klik op Opslaan.