Legionella Registratie

Aangemaakt op 25/10/2011 14:42

6.                Registratie

Om de resultaten van een activiteit op een correcte en eenvoudige manier vast te leggen in de database wordt er gebruik gemaakt van registratieformulieren. Deze formulieren zijn van te voren gedefinieerd en kunnen alleen ingevuld worden en niet worden aangepast aan eigen wensen en idee?n.

Voor de verschillende type activiteiten zijn er verschillende registratieformulieren gedefinieerd.

De registratieformulieren worden gevuld met informatie uit het Logboek.

Voorbeeld weergave Registratieformulier – Controle installatie

6.1      Werken met Registratieformulieren

Stap 1:  Selecteer in de structuur de betreffende activiteiten die op een registratieformulier terecht moeten komen.

Stap 2:  Op het moment dat in de structuur het betreffende type wordt geselecteerd wordt automatisch het bijbehorende registratieformulier geopend.

Stap 3:  Alle benodigde gegevens ingevoerd? Zo ja, dan wordt de informatie alleen opgeslagen in de database indien de knop opslaan wordt ingedrukt. Indien de data niet opgeslagen hoeft te worden dan kan men op de button annuleren klikken.

Voorbeeld icoon Opslaan

Voorbeeld icoon Annuleren

De laatste mogelijkheid betreft het printen van de lijst met activiteiten. Dit kan middels het toegevoegde printericoon

Stap 1:  Printen van de lijst door op het printericoon te klikken

Stap2:   Het volgende scherm wordt zichtbaar en hier moet men een keuze maken of men het             bestand wil openen of opslaan.

Stap 3:  Open het bestand en het rapport wordt in .PDF geopend op het scherm. Het formulier kan nu worden geprint.