SupportButton
header

Webbrowsers

Aangemaakt op 13/07/2011 13:49

Vanaf versie 5 is het is niet meer nodig om Internet Explorer te gebruiken om toegang te krijgen tot HSEXPERT. HSEXPERT versie 5 is te gebruiken via alle gangbare browsers (Internet Explorer, FireFox, Chrome en Safari). Hierdoor wordt het eenvoudiger om vanaf elke werkplek met de applicatie te werken.

Content Management System | Xpert in Control Website | ATNed

Xpert in Control | Heliumstraat 15 | 7463 PL RIJSSEN | t. +31 548 63 15 25 | e. support@xic.nl