Wachtwoord vergeten?

Aangemaakt op 13/07/2011 13:47

Wachtwoorden kunnen gereset worden door vanaf de inlog pagina op "wachtwoord vergeten" te drukken. Voer daarna uw emailadres in dat bekend is in HSExpert en het nieuwe wachtwoord wordt via email aan u gestuurd.

Dit nieuwe wachtwoord is direct beschikbaar binnen het systeem. Het is te adviseren om het wachtwoord gelijk aan te passen naar een wachtwoord dat goed te onthouden is en tevens veilig genoeg is. Het wachtwoord aanpassen kan door eerst in te loggen en daarna naar de persoonlijke pagina te gaan. De persoonlijke pagina kunt u vinden rechtsboven in het HSExpert scherm door op uw getoonde email adres te klikken.