Hoe te beginnen met HSExpert

Aangemaakt op 11/06/2012 11:31

Alvorens HSExpert te kunnen gebruiken dienen basisgegevens te worden ingevoerd. Bij basisgegevens moet u denken aan het toevoegen van uw locaties, afdelingen, personen (personeel die de eventuele acties uitvoeren, of verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen).

Daarnaast kunt u Relaties toevoegen. Relaties zijn externe personen die betrokken zijn bij uw HSE proces.

Stap 1.
Organisatie

Alvorens te kunnen starten diene de standaard instellingen van uw organisatie te worden ingevoerd. Deze gegevens zijn nodig zijn om verder met HSExpert te kunnen werken.

1. Aanmaken van belangrijke Locatie, Etage en Ruimte;
  2. Aanmaken van Actoren (Personen);
  3. Aanmaken van Functies;
  4. Aanmaken van Relaties;

Lees meer...

Stap 2.
Instellingen

Het configureren van de toegang tot HSExpert. Hier dienen de rechten van de personen te worden gedefinieerd. Onder rechten wordt verstaan of iemand iets mag zien, wijzigen etc.. Daarbij kunt u denken aan alleen die acties zien en wijzigen die aan deze persoon zijn toegekend etc.

1. Aanmaken van Rollen binnen HSExpert; (meestal gelijk aan de rollen binnen de organisatie)
  2. Aanmaken van Accounts
  3. Koppelen van Rollen aan Account en Personen;

Lees meer...

Stap 3.
En Verder

Voor de vervolg stappen is afhankelijk waar u verder mee gaat werken:

• Voor ARBO klik hier;
  • Voor Legionella klik hier;
  • Voor Milieu klik hier;
  • Voor Incidenten klik hier;
  • Voor Middelen, Klik hier